Quaranta milions de “Washlet” venuts

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Noticias Els vàters d'alta tecnologia com a símbol de la higiene japonesa. La popularització dels vàters electrònics amb dolls d'aigua calenta al Japó ha revolucionat la imatge dels excusats, antany considerats un lloc brut i impur.

La revolució dels vàters moderns

La popularització dels vàters electrònics amb dolls d'aigua calenta al Japó ha revolucionat la imatge dels excusats, antany considerats un lloc brut i impur. Avui dia els vàters japonesos s'han convertit en un símbol d'higiene cada vegada més reconegut a tot el món. Les vendes del Toto Washlet, un producte d'immens èxit que s'ha convertit en sinònim de vàter d'alta tecnologia, van superar els 40 milions d'unitats al juliol de 2015.

Els vàters d'alta tecnologia encapçalen la llista de productes que els turistes xinesos desitgen adquirir al Japó, fet que sorprèn molt als japonesos. Fins i tot el periodista Nakajima Kei ha escrit un llibre sobre el tema, Naze Chugokujin wa Nihon no toire no toriko ni naru no ca?: “Nippon daisuki” no himitsu o toku (Per què als xinesos els fascinen els vàters japonesos?: revelant els secrets de la seva aventura amorosa amb el Japó).

Passos previs als indoros d'alta tecnologia

Els prototips dels vàters d'alta tecnologia actuals són el Wash Air Seat, dissenyat als Estats Units en la dècada de 1960 per al seu ús en hospitals i centres assistencials, i productes similars suïssos. Al principi, els fabricants de vàters japonesos Toto (antigament Tōyō Tōki) i Lixil (antigament Ina Seitō) importaven aquests articles per a la seva venda. Amb el temps totes dues companyies van acabar desenvolupant els seus propis productes, i Toto va presentar el seu primer model de Washlet en 1980.

Però el Washlet no va ser un èxit immediat. Un punt d'inflexió es va produir en 1982, quan Toto va difondre un anunci del seu producte per televisió en el qual apareixia una popular actriu. Amb el lema “Vull que el meu excusat em netegi el darrere” l'anunci va captar l'atenció del públic.

Més informació i notícia completa en: nippon.com
Totes les notcias
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat