Saniprat, El Prat de Llobregat

Secciones
SANIPRAT S.L. és una empresa fundada en 1988
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Dedicada a la venda de materials de la construcció i a les reformes dels habitatges, per a això posem a la seva disposició:
Paleta, Lampista, Electricista, Fuster, etc, tot el necessari per a la reforma de la seva llar. Els nostres materials són de primera qualitat, i portats directament de fabrica, per poder oferir als nostres clients la millor relació qualitat preu.

♦ Mobles de cuina
♦ Mobles de bany
♦ Electrodomèstics
♦ Granits i silestones
♦ Dissenys per ordinador
♦ Accessoris de bany
♦ Sanitaris
♦ Mampares i Saunes
♦ Mamaparas Protectores Covid-19
♦ Griferias
 
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de l'EMPRESA amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: ADREÇA DE L'EMPRESA

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de l'EMPRESA .
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de l'EMPRESA .

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: EMAIL DE L'EMRPESA
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat