Saniprat, El Prat de Llobregat

Secciones
SANIPRAT S.L. és una empresa fundada en 1988
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Dedicada a la venda de materials de la construcció i a les reformes dels habitatges, per a això posem a la seva disposició:
Paleta, Lampista, Electricista, Fuster, etc, tot el necessari per a la reforma de la seva llar. Els nostres materials són de primera qualitat, i portats directament de fabrica, per poder oferir als nostres clients la millor relació qualitat preu.

♦ Mobles de cuina
♦ Mobles de bany
♦ Electrodomèstics
♦ Granits i silestones
♦ Taules de Cuina
♦ Accessoris de bany
♦ Sanitaris Roca
♦ Mampares de Dutxa
♦Plats de Dutxa Antilliscants
♦ Mamaparas Protectores Covid-19
♦ Aixeteries de Dutxa i Cuina
 
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: saniprat. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Barcelona, Nº 60, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a saniprat@saniprat.com.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat